Boek ons als fotograaf voor de nakende communie

Een huwelijk, een zwangerschap of een geboorte, alle fijne perioden in het leven kunnen wij vereeuwigen op foto. Maar er zijn nog zoveel andere leuke thema’s die wij voor u in beeld kunnen brengen. Denk bijvoorbeeld zeker aan ons als communie fotograaf in Lebbeke en omgeving. 

Communie en andere thema’s

Bij K&S Photography werken we  graag rond de meest uiteenlopende thema’s. Op die manier zijn wij uw aangewezen fotograaf voor de communie van uw dochter of zoon. Ze zullen trots hun communie beleven met de foto’s die we op voorhand met hem hebben genomen. Ook bij andere thema’s zoals Valentijn of Kerstmis zal u voor onze lens stralen.

Prijzen

De fotoshoots voor  de communie of voor andere thema’s kunnen doorgaan in onze studio in Lebbeke of op locatie. Voor een communieshoot  van anderhalf uur in de studio of op locatie betaalt u 130 euro, exclusief BTW. Voor deze prijs ontvangt u een fotoboekje met zes bewerkte foto’s. Wij maken ook graag de uitnodigingen en /of de bedankkaartjes voor de communie.

Contact

Goede redenen om een fotomoment te organiseren, zijn er altijd. Maak met ons een afspraak om een communie of een ander thema sfeervol in beeld te brengen.

K&S Photography
Clikc+