Uw fotograaf voor de belangrijkste momenten, K&S Photography uit Lebbeke

K&S Photograhy uit Lebbeke is uw fotograaf om de meest unieke perioden van uw leven op foto vast te leggen. Wij zijn sterk gespecialiseerd in newborn fotografie en weten uw baby telkens in de watten te leggen om een uniek resultaat te bekomen. Informeer naar onze verschillende thema’s.

Fotoshoot

Iedereen is model bij K&S Photography. Kom gerust met uw kinderen voor een gezinsportret of verwen uzelf met een fotoshoot.

Newborn

Vergeet geen enkel moment van de eerste levensmaanden van uw zoon of dochter. Als fotograaf volgen wij het groeiproces van uw baby vanaf de eerste dagen tot enkele maanden met newborn fotografie.

Zwangerschap

Toon trots uw bolle buik en laat het fotograferen in onze studio in Lebbeke. Ook uw man en andere kinderen kunnen betrokken worden bij de zwagerschapsfotografie.

Huwelijksfotografie

Maak u geen zorgen over de foto’s en het album tijdens uw huwelijk. Wij volgen de belangrijkste momenten van uw trouw op de voet op met ons fototoestel.

Thema fotografie

Bij K&S Photography bent u welkom voor de meest uiteenlopende thema’s betreffende fotografie. Een communie, Valentijn, kerstfoto’s of andere thema’s, wij werken het graag voor u uit.

Contact

Contacteer ons om uw fotoshoot meteen in te plannen. De shoots gebeuren in onze studio of op locatie. Voor verplaatsingen rekenen wij vanaf 20 kilometer 0,30 eurocent transportkosten per kilometer aan.

K&S Photography
Clikc+