Iedereen is welkom in onze fotostudio

U hoeft niet te denken dat enkel modellen recht hebben op een fotoshoot. In onze fotostudio in Lebbeke is iedereen model voor leuke foto’s. Dankzij de toegankelijke prijzen van K&S Photography is fotografie toegankelijk voor iedereen die het wil.

Studio

De meeste fotomomenten worden in onze fotostudio gehouden. Deze is heel warm ingericht zodat u zich vanaf het eerste moment goed voelt om te poseren. Alle combinaties zijn mogelijk voor een fotoshoot. Individueel, het hele gezin of de volledige familie, koppels en andere groepen worden bij ons gefotografeerd.

Op verplaatsing

Verkiest u een andere locatie voor uw foto’s bijvoorbeeld in aanloop naar uw huwelijk of de communie van uw kinderen? Dat is geen probleem, wij gaan graag mee op verplaatsing in Lebbeke en omstreken om de mooiste foto’s te maken.

Prijs

Voor slechts 135 euro, exclusief BTW, kan u reeds genieten van een fotoshoot voor kinderen en volwassenen. Hiervoor krijgt u een fotoshoot in de studio van K&S Photography van anderhalf uur. Uw meest favoriete foto’s worden aangeleverd in een boekje. De anderen worden op cd of usb gegeven.

Contact

Bel ons vandaag nog om een afspraak te maken voor uw eigen fotoshoot of één met het hele gezin. In de studio of op verplaatsing? Wij maken graag tijd voor u vrij.

K&S Photography
Clikc+