Op onze huwelijksfotograaf kan u blind vertrouwen

Er komt veel kijken bij de voorbereidingen van uw huwelijk. Ook op de dag zelf beleeft u drukke momenten. Maar over de fotografie hoeft u zich geen zorgen te maken. Als huwelijksfotograaf uit Lebbeke weet K&S Photography precies wat er in beeld moet komen.

Afspraken

Wanneer u ons contacteert als huwelijksfotograaf bespreken wij met de bruid en de bruidegom graag op voorhand de wensen voor de huwelijksfotografie. Na het maken van duidelijke afspraken hoeft u tijdens uw huwelijk niet meer aan de foto’s te denken. Wij zorgen er voor dat alles wordt vastgelegd.

Bent u tevreden over het resultaat? Boek ons dan zeker ook voor zwangerschapsfotografie of newborn fotografie.

Ganse dag

Als fotograaf uit Lebbeke kunnen wij de hele dag aanwezig zijn op uw huwelijk. Dit betekent dat wij ’s morgens naar u toe komen om de laatste voorbereidingen te volgen tot u klaar bent om naar het stadhuis of de kerk te vertrekken. Ook de ceremonie brengen wij nauwkeurig in beeld.  De receptie en het feest volgen wij eveneens zodat alle belangrijke momenten vastliggen op foto. De prijzen worden op maat gemaakt afhankelijk van uw wensen tijdens uw huwelijk.

Contact

Leg K&S Photography tijdig vast om op uw huwelijk te fotograferen. Bel ons voor een eerste afspraak en u hoeft tijdens de voorbereidingen niet meer stil te staan bij de foto’s.

K&S Photography
Clikc+