De mooiste beelden van uw baby met onze newborn fotografie

De geboorte van een zoon of dochter is voor velen het mooiste moment uit hun leven. Maar het is een periode die ook snel voorbij gaat want kinderen groeien snel op. Om deze momenten voor altijd vast te leggen, rekent u op onze newborn fotografie in Lebbeke.

Pakketten

Bij onze newborn fotografie, of de fotografie van baby’s, kan u uit diverse pakketten kiezen. Wij maken foto’s van uw baby op verschillende momenten bijvoorbeeld:

  • tot één maand
  • van één tot drie maanden
  • van drie tot zes maanden
  • van drie tot negen maanden
  • totaalpakketten

Uiteraard neemt K&S Photography ook foto’s van voor de geboorte. Maak hiervoor kennis met onze zwangerschapsfotografie.

In de fotostudio

In onze fotostudio in Lebbeke hebben wij tal van attributen om de foto’s een aparte en natuurlijke uitstraling te geven. Dit zijn bijvoorbeeld mandjes, dekentje, wijnkratten,… Maar zoals bij de volwassenenfotografie werken wij eveneens op locatie om baby’s te fotograferen.

Prijzen

Newborn fotografie kan al vanaf 150 euro, exclusief BTW. Dit houdt een fotoreportage in van 2 tot 3 uur in de studio of op locatie. De klanten krijgen hiervoor een fotoboekje met zes bewerkte beelden en tien beelden op cd of usb. Extra bewerkte beelden kosten 20 euro per stuk.

Contact

Maak tijdig een afspraak met ons zodat uw baby op de juiste momenten wordt gefotografeerd. U zal uw hele leven kunnen genieten van het resultaat.

K&S Photography
Clikc+